Beste Senseo top 5 2020

Laatste ge-update in door Vera

Op deze pagina helpen we je het beste Senseo koffiezetapparaat voor bij jou thuis te vinden. Als jij van een lekker kopje koffie houdt maar er niet te veel tijd, geld en moeite in wilt steken, dan past een Philips Senseo perfect bij jou. Met een Senseo koffiezetapparaat maak je eenvoudig en snel één of twee kopjes koffie tegelijkertijd.

De Senseo mythe

Er gaan verhalen rond dat de mooie cremalaag van Senseo komt door toevoeging van varkensvet. Dit is een broodje aap verhaal, want in de koffiepads van Senseo zitten alleen maar gemalen koffiebonen, volgens Senseo 50 gemalen koffiebonen om precies te zijn! Alleen in de melkvarianten vind je nog andere ingrediënten, denk onder andere maar aan melk en suiker. Koffie van Senseo is zelfs gezond. 

Het beste Senseo koffiezetapparaat voor jou

Het aanschaffen van een Senseo koffiezetapparaat lijkt een vrij eenvoudige handeling, maar vergis je niet. Er zijn verschillende types, met verschillende eigenschappen. Ga goed na welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. In onze Senseo Koopgids helpen we je hier mee. Hier staan een aantal specificaties in beschreven die het helpen kiezen van het geschikte Senseo koffiezetapparaat een heel stuk eenvoudiger maakt.

Top 5 senseo koffiezetapparaten
# Product Prijs v.a.
1 Philips Senseo Latte Duo HD6570/60 € 194,25
2 Philips Senseo Switch € 91,00
3 Philips Senseo Quadrante HD7865/60 € 80,77
4 Philips Senseo Viva Café HD6563/60 € 69,98
5 Philips Senseo Original HD6554/60 € 58,00
Laatste prijs-update: maandag maart 2020
Vera den Grondel
Door: Vera
Vera werkt samen met haar team aan de reviews uit de categorieën Baby & Kind, Dieren, Keuken & Koken en Huishouden & Wonen. Dagelijks testen, vergelijken en reviewen ze producten om het voor jou makkelijker te maken.