Beste waterkoker top 5 2020

Laatste ge-update in door Agnes

Met de beste waterkoker maak je snel een lekker kopje thee, soep, oploskoffie of chocolademelk. Als jij graag een goede waterkoker wilt kopen, dan kun je bijvoorbeeld kijken welke waterkoker als beste getest is door de Consumentenbond. Of welke waterkoker de beste koop is.

Ook kun je veel interessante informatie halen uit onze waterkoker test. Wij hebben namelijk 5 verschillende waterkokers met een kritische blik bekeken en de voor- en nadelen op een rijtje gezet. Bekijk gerust onze test van waterkokers met de top 5. Hier vind je bijvoorbeeld de beste waterkoker met een instelbare temperatuur. Zie je een mooie waterkoker? Dan kun je die meteen bestellen. Zo wordt het kiezen van een nieuwe waterkoker een stukje eenvoudiger.

Hoe kies je de beste waterkoker?

Een waterkoker lijkt een eenvoudig apparaat, maar vergis je niet. Waarschijnlijk kook je er elke dag water mee, dus het moet wel een apparaat zijn wat prettig in gebruik is. En ben je een echte theeleut, dan zoek je natuurlijk de beste waterkoker voor thee. De inhoud is best wel belangrijk. Heb je bijvoorbeeld genoeg aan een waterkoker van 1 liter? Of heb je er liever eentje van 1,5 of 2 liter voor een lekkere grote pot thee?

Je waterkoker krijgt waarschijnlijk een vast plekje op je aanrecht, dus het oog wil ook wat. Wil je bijvoorbeeld een trendy waterkoker met retro ontwerp? Of kies je liever voor een waterkoker van glas, waarbij je het water ziet koken? Keuzes, keuzes….Weet je nog steeds niet zo goed waaraan jouw perfecte waterkoker moet voldoen? Kijk dan even voor een paar tips in onze Koopgids!

waterkoker
Inhoudsopgave
# Product Inhoud Temperatuurkeuze Dubbelwandig Prijs v.a.
1 KitchenAid 5KEK1522EER - Waterkoker
De beste retro waterkoker
1,5 L € 195,00
2 Russell Hobbs 21600-57 - Glass - Glazen Waterkoker
De beste waterkoker van glas
1,5 L € 49,99
3 Braun PurEase WK3000BK Waterkoker - Zwart
De beste waterkoker van 1 liter
1,0 L € 34,95
4 Bosch TWK8611P Styline - Waterkoker - Wit
– De beste waterkoker met instelbare temperatuur
1,7 L € 67,06
5 Philips Daily Collection HD4646/20 - Waterkoker - Zwart
De beste waterkoker voor thee
1,5 L € 24,99
Laatste prijs-update: vrijdag 15 januari 2021
Agnes Voogt
Door: Agnes
Agnes is samen met haar team verantwoordelijk voor de reviews uit verschillende categorieën. Dagelijks testen en vergelijken zij producten om het voor jou makkelijker te maken. Agnes houdt van schilderen en paardrijden.

Socials Agnes:
LinkedIn - E-mail