De beste dweil getest, voor jou

Laatste update: 22 april 2024

Vieze vloer? Dan haal je er even een dweil over. Maar welke dweil is de beste? Om je niet met de kraan open te laten dweilen, heb ik verschillende modellen voor je getest.

Alle dweilen uit de test

Handig om te weten

Zo heb ik de dweilen getest
chevron

Cola, stof, boter met kruiden, modder en zelfs stroop: ik deed het op de grond en dweilde het vervolgens op met een handmatige dweil. Welke dweil dat het snelst en beste deed, die was de winnaar. Je kunt hier de hele test bekijken.

Hier kun je zelf op letten
chevron

Zoek je een dweil met een emmer, een vlakke dweil of een dweil met een ingebouwde spuit voor snel schoonmaken? Door het grote aanbod aan dweilen is er altijd wel een model dat bij je past.

Conclusie
chevron

Een goede dweil koop je al vanaf 40 euro. De verschillen worden gemaakt door de materialen van de dweilkop, het systeem en op welke manier je de dweil uitwringt. Bij duurdere dweilen heb je vaak net wat meer ergonomisch gemak.

Nieuwsgierig naar hoe de test is verlopen?

Over de auteur

Jasper van Campen
Eigenaar - product expert

Wie is toch die man die al die producten test? Laat ik me even voorstellen! Ik ben Jasper van Campen en ik test al heel wat jaren producten. Met name artikelen voor in huis, de tuin en de keuken laten... Lees meer