Vileda Ultramax 2in1

Beste rechthoekige dweil

Vileda Ultramax 2in1

Prijs: € 32
Via: bol.com
Ga naar: Mijn review Testresultaten Prijzen

Mijn review van de Vileda Ultramax 2in1

  • Effectieve mop voor dagelijks gebruik
  • Rechthoekige kop bereikt hoekjes
  • Stof en cola verwijder je perfect
  • Heeft geen wieltjes
  • Losklikken dweilkop gaat onhandig

Praktisch en simpel. Dat waren de eerste woorden die in me opkwamen bij het uitpakken van de Vileda UltraMax Power 2in1. De watertank van 6 liter is kleiner dan die van de Profi XL maar groot genoeg voor een flinke schoonmaakklus. Het is vooral jammer dat deze Vileda geen wieltjes heeft. Daarmee scoort Leifheit sowieso al meer punten. Ander puntje van aandacht is het uitknijpsysteem. Ik vond het onhandig en onhygiënisch dat je met je voet of hand de dweildoek moet losklikken om hem nat te maken in de emmer. 

Deze Vileda mag er dan simpel en praktisch uitzien, wat zegt dat over de prestaties? De dweil haalt stof uitstekend weg en laat je vloer droog en niet plakkerig achter bij het morsen van cola. Ik vond de UltraMax wel ietwat tegenvallen bij de botertest. Er blijft mij te veel vet achter op de vloer. Stroop kreeg ik wel weg, maar dat was niet heel eenvoudig. Pas na twee keer dweilen was alles echt schoon. Als je iets grondig moet dweilen, is Leifheit een betere keuze voor vrijwel hetzelfde geld. Toch is de Vileda UltraMax een eenvoudige en effectieve mop voor dagelijks gebruik.

Testresultaten

Eindscore:

7.7 /10
Stof test
9
Cola test
8
Modder test
8
Boter en kruiden test
6
Stroop test
7.5

Te koop bij

Gratis verzending vanaf 20,- Op voorraad
€ 32,99

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt!

Over de auteur

Jasper van Campen
Eigenaar - product expert

Wie is toch die man die al die producten test? Laat ik me even voorstellen! Ik ben Jasper van Campen en ik test al heel wat jaren producten. Met name artikelen voor in huis, de tuin en de keuken laten... Lees meer