Techweise 4-in-1 dweilsysteem

Meest uitgebreide dweilsysteem

Techweise 4-in-1 dweilsysteem

Prijs: € 39
Via: bol.com
Ga naar: Mijn review Testresultaten Prijzen

Mijn review van de Techweise 4-in-1 dweilsysteem

  • Zowel te gebruiken met emmer als met sprayer
  • Superhandig uitknijpmechanisme
  • Pad neemt niet alle viezigheid even goed op
  • Kleine watertank van 4,2 liter

Vanwege de veelbelovende verschillende functies in één dweil was ik benieuwd hoe het Techweise 4-in-1 Dweilsysteem presteert. De watertank lijkt groot, maar ik las in de reviews van Bol.com dat je deze kunt vullen tot de grijze rand vanwege omvallen, waardoor er maar 4,2 liter inpast. Dat vond ik meteen een minpuntje. Ik vond het wel handig dat je de dweil niet hoeft uit te knijpen door de kop met je handen aan te raken. Hiermee scoort de Techweise bijvoorbeeld beter dan de UltraMax.

De Techweise kun je zowel gebruiken met een ingebouwde sprayfunctie als een emmer. Daardoor is de dweil multifunctioneel voor snel schoonmaakwerk. Toch werkt het in de praktijk niet helemaal lekker. Als je plakkerige en vette substanties als boter en stroop probeert te dweilen, neemt de pad niet alles op. Bij cola en stof ging dat gelukkig een stuk beter. Al moest ik de dweil wel een paar keer verversen in de emmer en ook meermaals over de vlekken trekken om alles blinkend schoon te krijgen. 

Een ander nadeel dat ik opmerkte bij dweilen met de Techweise, is dat de sprayfunctie pas werkte na een paar keer trekken aan de hendel. Ondanks kleine schoonheidsfoutjes is deze Techweise voor kleinere ruimtes en snelle schoonmaakklussen een prima keuze die waar voor je geld biedt.

Testresultaten

Eindscore:

7.4 /10
Stof test
8
Cola test
8
Modder test
8
Boter en kruiden test
6
Stroop test
7

Te koop bij

Gratis verzending vanaf 20,- Op voorraad
€ 39,95

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt!

Over de auteur

Jasper van Campen
Eigenaar - product expert

Wie is toch die man die al die producten test? Laat ik me even voorstellen! Ik ben Jasper van Campen en ik test al heel wat jaren producten. Met name artikelen voor in huis, de tuin en de keuken laten... Lees meer