Vileda Turbo 3in1

Beste dweil voor een beperkt budget

Vileda Turbo 3in1

Prijs: € 42
Via: bol.com
Ga naar: Mijn review Testresultaten Prijzen

Mijn review van de Vileda Turbo 3in1

  • Door voethendel hoef je de dweilkop niet aan te raken
  • Dweilt cola en stof uitstekend op
  • Heeft moeite met vet opdweilen
  • Ronddraaimechanisme is erg snel

De Vileda TURBO 3in1 mop maakte een sterke eerste indruk met zijn stevige bouw. Bij het uitpakken zag ik wel dat wieltjes missen, zoals elk Vileda-model in deze test. De watertank is gelukkig ruim genoeg met 6 liter. Je wringt de TURBO uit met een voethendel, waardoor het mechanisme ronddraait, al ging dit mij wel erg snel. Daardoor verloor ik een beetje de controle. Net als bij de Ergo kon ik de stang aan het apparaat vastmaken. Handig!

Mijn eerste indruk was goed, maar in de test ontdekte ik wel nadelen. Het grootste probleem is dat ik moeite had met het opdweilen van stroop en boter. Om de stroop helemaal te verwijderen moest ik de dweil een paar keer terugdoen in de emmer en er zeker vijf keer overheen om alles weg te krijgen. Ik vond de dweil wel lekker werken in de cola-, modder- en stoftests. Vooral het opdweilen van stof ging soepel en ik hoefde de dweil niet terug te steken in de emmer.

Ik denk dat deze dweil ideaal is voor iedereen die een simpele maar goed werkende dweil wil. De dweil werkt soepel en eenvoudig en de kleine extra’s maken het een echte win-win.

Testresultaten

Eindscore:

7.7 /10
Stof test
9
Cola test
8
Modder test
8
Boter en kruiden test
6
Stroop test
7.5

Te koop bij

Gratis verzending vanaf 20,- Op voorraad
€ 42,99

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt!

Over de auteur

Jasper van Campen
Eigenaar - product expert

Wie is toch die man die al die producten test? Laat ik me even voorstellen! Ik ben Jasper van Campen en ik test al heel wat jaren producten. Met name artikelen voor in huis, de tuin en de keuken laten... Lees meer