Beste babyfoon 2022 - Top 10

Laatste ge-update in door Joel

Een babyfoon is echt een must have voor ouders. Het is namelijk niet alleen handig, dat je ten allen tijden kan horen (en bij sommige babyfoons ook kunt zien) of je kindje slaapt. Een babyfoon zorgt ook voor een hoop rust in huis. Je hoeft namelijk niet constant alert te zijn, dat doet de babyfoon namelijk voor jou! Zo kun jij je als nieuwe ouder wat eenvoudiger ontspannen op de de momenten dat je kindje in bed ligt, en dat is in de drukke eerste maanden veel waard. 

Verschillende soorten babyfoons

Een babyfoon bestaat uit twee delen, de zender (baby-unit) met ingebouwde microfoon en de ontvanger (ouder-unit) met luidspreker. Vroeger waren er voornamelijk analoge babyfoons verkrijgbaar, de signaaloverdracht werkt in principe hetzelfde als een radio. Hierdoor ontstond er veel ruis en kon er makkelijk afgeluisterd worden. Tegenwoordig werken de meeste babyfoons op betrouwbaar DECT of zelfs op wifi met zowel geluid als ook beeld. Door zoveel keuze, is het lastiger geworden om de beste babyfoon voor jouw situatie te kiezen, want ze lijken allemaal goed. Wij gaan je hiermee helpen. Wij hebben de beste babyfoons van dit moment uitgezocht en verzameld in een top 10. Bovendien vind je onderaan deze pagina onze Babyfoon Koopgids. Hier staat uitgelegd wat de verschillen tussen babyfoons zijn, bovendien staat de koopgids vol met tips zodat je weet waar je op moet letten bij aanschaf van een babyfoon. Dit maakt het uitkiezen van de beste babyfoon voor jou een heel stuk makkelijker!

top 10 beste babyfoons
# Product Camera Soort verbinding Bereik binnenshuis Stand-by tijd
1 Luvion Grand Elite 3 Connect
Beste babyfoon met camera en app
Dual 50 m 16 uur Bekijk prijzen
2 Philips Avent SCD713/26 - babyfoon
Beste DECT babyfoon zonder camera
DECT 50 m 18 uur Bekijk prijzen
3 Luvion Essential
Beste babyfoon met camera
DECT 50 m 8 uur Bekijk prijzen
4 Angelcare AC127
Babyfoon met bewegingssensor
DECT 250 m 8 uur Bekijk prijzen
5 Alecto DBX-82 PMR 3 km 12 uur Bekijk prijzen
6 Philips Avent SCD620/26 DECT 50 m 10 uur Bekijk prijzen
7 Luvion Easy DECT 50 8 uur Bekijk prijzen
8 Alecto DBX-68 DECT 150 m 14 uur Bekijk prijzen
9 Alecto DVM-200 DECT 50 m 6 uur Bekijk prijzen
Laatste prijs-update: donderdag 27 januari 2022
Beste babyfoon met camera en app Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Baby- en ouder-unit werken via dect = storingsvrij en betrouwbaar - Scherp beeld, helder geluid - Verbinden via app op grote afstand mogelijk - Inclusief temperatuursensor, terugspreekfunctie en slaapliedjes - Energiezuinig dankzij eco-modus
 • Wifi-verbinding noodzakelijk voor de app - Snoer camera is niet erg lang - Niet uitbreidbaar met meerdere camera’s
Productreview:

Overal ter wereld je kindje haarscherp kunnen zien en horen? Dat kan met de Grand Elite 3 Connect babyfoon van het Nederlandse merk Luvion! Dankzij de dual-mode ben je ten aller tijden verzekerd van een stabiele en veilige verbinding. De ouder-unit en de camera hebben een digitale verbinding, zodat je thuis sowieso een storingsvrije en heldere verbinding hebt. Als toevoeging kun je de camera nog via een (gratis) app verbinden met je telefoon. Hiervoor is een goede wifi-verbinding nodig. Als de camera verbonden is met het internet, kun je wereldwijd je kindje horen, zien en zelfs tegen praten.

De ouder-unit heeft een scherp kleurenbeeld, in full HD-resolutie (1920 x 1080), de afmeting van het scherm is 4.3 inch. Met behulp van het touchscreen kom je in het menu terecht. Je kunt vanuit hier een slaapliedje starten, de eco of vox-modus, terugspreekfunctie, het geluid beheren en kun je de camera bedienen. Het geluid is dankzij de digitale verbinding helder en prettig om te horen.

De camera kun je draaien en kantelen, bovendien kun je tot 2x inzoomen. Zodra het donker in de kamer wordt, schakelt de camera automatisch over op nachtmodus. Je ziet dan minder kleuren, maar hebt nog steeds scherp beeld, zodat je jouw kindje goed kunt zien. De camera is zowel met de ouder-unit als ook met de app bestuurbaar. Dit is vooral handig als je kindje wat groter en beweeglijker wordt.

Als je de gratis app downloadt, dan kunnen tot 4 personen tegelijkertijd meekijken in de kinderkamer. Natuurlijk via een beveiligde verbinding. Dit is fijn als jezelf even weg bent en wilt weten hoe het met je kindje gaat, zonder thuis te “storen”. Maar bijvoorbeeld ook als je bijvoorbeeld aan de andere kant van de wereld bent. Zolang de camera met wifi verbonden is, heb je een oneindig bereik. In de app kun je ook foto’s en video’s maken die je later op je telefoon kunt opslaan. Leuk voor later.

Handig zijn ook de led indicatie lampjes. Hoe harder het geluid is, hoe meer lampjes er branden. Dit komt vooral van pas als je in een ruimte bent, waar veel geluid is. Bijvoorbeeld als je aan het koken of douchen bent.

Dankzij de eco-modus springt het scherm alleen op beeld zodra er geluid komt uit de babykamer. Dit zorgt ervoor dat de batterij van de ouder-unit langer meegaat. Bovendien is het voornamelijk ’s nachts ook erg fijn. Als het scherm aan zou staan, dan zou de slaapkamer steeds verlicht zijn. Staat de babyfoon op eco-modus, dan is het scherm gewoon donker. Erg fijn en belangrijk voor ouders die graag in een donkere kamer slapen. Het enige “vervelende” is, is dat je deze functie steeds weer in moet schakelen, je kunt dit niet als voorkeursinstelling vastleggen.

In de doos van de Grand Elite 3 Connect zit: een camera, ouder-unit, adapter voor camera, adapter ouder-unit, handleiding en een schroevenset. De adapters hebben een verschillende aansluiting. De ouder- en baby-unit zijn al met elkaar verbonden, dus je kunt er bij het eerste aanzetten direct gebruik van maken.

De Luvion Grand Elite 3 Connect is helaas niet uit te breiden met meerdere camera’s. Wil je meerdere kindjes of ruimtes op één ouder-unit kunnen volgen dan kun je beter een andere babyfoon kiezen.

Beste DECT babyfoon zonder camera Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Kristalhelder geluid - Eenvoudig in gebruik - Handige extra’s als terugspreekfunctie en voedingstimer - Veilige en storingsvrije verbinding - Incl. thermometer, nachtlichtje en 5 slaapliedjes
 • Niet uitbreidbaar met meerdere baby-units - Kan niet worden verbonden met een smartphone
Productreview:

Ben je op zoek naar een betrouwbare babyfoon met een kristalhelder geluid? Dan heb je die bij deze gevonden. Want dankzij de DECT-technologie heb je een 100% privé verbinding, geheel ruis- en stoorvrij. De geluidskwaliteit van de Avent SCD713/26 is het beste wat op dit moment verkrijgbaar is.

Naast een betrouwbare babyfoon, die geluid van de baby-unit zonder vertraging naar de ouder-unit stuurt haal je met deze babyfoon van Philips nog een aantal handige extra’s in huis. Zo is deze babyfoon voorzien van een geluidsindicator; hoe harder het geluid is, hoe meer led-lampjes er gaan branden.

Een functie dat veel ouders gerust zal stellen is de buiten bereik functie. Zodra de babyfoons te ver bij elkaar vandaan zijn, geeft de ouder-unit een signaal, zodat jij direct weet dat je te ver weg bent.

Je kunt deze babyfoon met een broekclip aan je broek klemmen. Dit is erg handig in de praktijk, zodat je mobiel bent en je handen vrij hebt. Handig als je bijvoorbeeld bezig bent in de tuin.

Beide babyfoons werken zowel op batterijen als ook op netstroom. Het is handig dat de baby-unit batterijen heeft, want als de stroom onverwachts uit zou vallen, nemen de batterijen het over en ben je verzekerd van verbinding met de kinderkamer. De twee meegeleverde stroomkabels hebben een lang snoer (ca 2 meter!) en kunnen op beide units aangesloten worden. Dit is bijvoorbeeld weer handig als je op vakantie gaat en zo min mogelijk mee wilt nemen.

Verder is deze babyfoon nog voorzien van een terugspreekfunctie, een voedingstimer, 5 slaapliedjes en geeft het de temperatuur in de kinderkamer weer. Zoals je al merkt, haal je met deze babyfoon een zeer complete babyfoon in huis, die bovendien erg simpel in gebruik is. Wat fijn is voor opa en oma of de oppas.

In de doos van de Philips Avent SCD713/26 zit: een baby-unit, ouder-unit, twee dezelfde stroomadapters, broekclip, 2 AA-batterijen en een handleiding. De baby- en ouder-unit zijn al met elkaar verbonden. De babyfoons kunnen hierdoor direct gebruikt worden.

De babyfoon is helaas niet uit te breiden met meerdere baby-units.

Beste babyfoon met camera Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Veilige en storingsvrije digitale verbinding - Uitbreidbaar tot 4 camera’s - Extra functies als voedingstimer en thermosensor - Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Camera niet afstand bestuurbaar - Stand-by tijd in werkelijkheid relatief kort (3,5 uur)
Productreview:

Dankzij de sterke prijs-kwaliteitsverhouding is de Luvion Essential als een van de best verkochte babyfoons met camera. Deze babyfoon heeft meerdere awards gewonnen en dat is niet zomaar zonder reden. Voor een schappelijke aankoopprijs krijg namelijk je veel babyfoon.

De Luvion Essential heeft een digitale verbinding, waardoor je verzekerd bent van een veilige en storingsvrije verbinding. Dit merk je terug aan de kwaliteit van het geluid en beeld. Je kunt je kindje goed zien op het 3,5 inch LCD scherm. Als het donker wordt, schakelt de camera automatisch over op nachtmodus. Je hebt dan tot 5 meter zicht. Met de camera kun je inzoomen op je kindje. De camera is niet bestuurbaar. Wil je een ander beeld zien, dan moet je de camera op de babykamer verplaatsen. Om deze reden raden we je dan ook aan om de Luvion Camera Bracket er bij aan te schaffen. Je hoeft de camera dan niet vast te schroeven en je kunt op elk moment de camera verplaatsen. Wat natuurlijk ook handig is als je op vakantie gaat bijvoorbeeld. 

De babyfoon is verder voorzien van extra functies als thermometer, ingebouwde slaapliedjes, led geluidsindicator, vox-modus, voedingstimer en een terugspreekfunctie. Je kunt deze babyfoon in totaal op 4 camera’s aansluiten. Het beeld verspringt na een aantal seconde tussen de verschillende camera’s. Dit is handig als je meerdere ruimtes en kindjes wilt monitoren.

De stand-by tijd blijkt in de realiteit eerder 3,5 uur te zijn dan de aangegeven 8 uur.

Babyfoon met bewegingssensor Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Na 20 seconde geen beweging krijg je een signaal - Ook bruikbaar zonder sensormat - Groot bereik van 250 m - Incl. thermosensor en geluidsindicatie lampjes - Energiebesparend dankzij vox-modus
 • Duur in aanschaf - Heeft weinig extra functies
Productreview:

Angelcare staat bekend om hun babyfoons met bewegingssensor mat. Deze babyfoon heeft over decenia heen al veel ouders geholpen op tijd bij hun kindje te zijn, nadat de ademhaling stopte. Wiegendood is nog steeds een groot probleem, met de Angelcare AC127 kunnen veel ouders zich beter ontspannen als ze niet in dezelfde kamer zijn als hun (pasgeboren) kindje. De sensormat geeft een signaal af als het na 20 seconde geen beweging waarneemt.

De Angelcare AC127 is de nieuwst babyfoon in deze productlijn. De grootste verandering vind je terug in de sensormat. Deze is maar liefst 40% kleiner en voor veel ouders belangrijk, draadloos. Het communiceert via bluetooth naar de baby-unit. Hierdoor is de babyfoon makkelijker in verschillende bedjes te gebruiken en makkelijker mee te nemen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Het sensormatje komt onder het matras te liggen, de baby heeft hier dus helemaal geen last van. Is er naar 20 seconde geen beweging dan geeft het een signaal af, zodat jij weet dat je polshoogte moet gaan nemen. Dankzij dit betrouwbare systeem krijgen veel nieuwe ouders een betere nachtrust en durven ze zelfs in een andere kamer als de baby te zijn.

Dankzij de digitale verbinding kun je vertrouwen op helder geluid. De babyfoon is storingsvrij en veilig in gebruik. Andere mensen kunnen niet mee- of afluisteren.

Verder bevat deze babyfoon over een ingebouwde thermometer, zodat je precies weet hoe warm het in de babykamer is. Ook heeft het geluidsindicator lampjes en een vox-modus. Mocht je kindje wat groter en vooral beweeglijker worden, dan kun je ervoor kiezen om de bewegingssensormat niet meer te gebruiken. De babyfoon werkt namelijk ook zonder de sensormat als een normale DECT-babyfoon.

In de doos van de Angelcare AC127 vind je een ouder-unit, baby-unit, voetje voor baby-unit, bewegingssensormat, CR2450 batterij, 2 AC-adapters, 2 AA-oplaadbatterijen en een handleiding.

Het is belangrijk dat je de sensormat goed installeert door de handleiding goed door te lezen. Ook is het noodzakelijk dat je de babyfoon steeds uitschakelt als je jouw baby uit bed haalt. Anders zal de sensormat onnodig een signaal afgeven.

Verkrijgbaar bij:
Bereik tot 3 km en uitbreidbaar Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Bereik tot 3 km - Uitbreidbaar met meerdere baby-units - Ingebouwde toetsvergrendeling en zaklamp
 • Afluistergevoelig - Soms veel ruis / geluid niet altijd helder - Het in gebruik nemen duurt even
Productreview:

Vind je het belangrijk dat je veel bewegingsruimte hebt als je kindje slaapt? Dan is de Alecto DBX-82 de babyfoon voor jou. Met deze babyfoon heb je dankzij de PMR-techniek (vergelijkbaar met portofoons) een bereik tot maar liefst 3 km! Zo kun met een rustig gevoel je hond uitlaten als je baby slaapt, even naar de overburen of misschien zelfs de grote broer of zus van school halen. Deze babyfoon is ook ideaal voor mensen die op het platteland wonen. Je kunt deze babyfoon uitbreiden met meerdere baby-units. Handig als je meerdere kindjes of ruimtes wilt kunnen monitoren met slechts één ouder-unit.

Het volume is instelbaar en helaas krijg je geen melding als de babyfoon geen contact maakt. Dit moet je zelf goed in de gaten houden. Het nadeel van een babyfoon op PMR-techniek is dat deze veel ruis kan geven. Wil je alles glashelder kunnen horen? Dan kun je beter voor een DECT babyfoon kiezen. Een ander bijkomend nadeel is dat PMR afluistergevoelig is. Als iemand anders hetzelfde kanaal vindt, dan kan er eenvoudig meegeluisterd worden. Voor de ene is dit niet erg, de ander wil dit absoluut niet. Een zeer persoonlijke afweging dus.

De babyfoon heeft als extra functies een broekclip, zodat je de babyfoon aan je broek of tas vast kunt klemmen. Ook heeft het een ingebouwde zaklamp en een toetsvergrendeling.

In de doos vind je een baby-unit, ouder-unit, broekclip, twee opladers en de bijhorende handleiding.

Het menu van de ouder-unit is wat ingewikkeld. Het in gebruik nemen van deze babyfoon kan wat tijd in beslag nemen. Je moet namelijk op zoek naar het geschikte kanaal voor jouw huis. Je hebt keuze uit ruim 300 kanalen.

Philips Avent SCD620/26 Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Veilige en storingsvrije verbinding - Handige extra functies als nachtlampje, voedingstimer en slaapmuziekjes - Energiebesparend dankzij eco-modus
 • Prijzig in aanschaf - Niet uitbreidbaar met andere baby-units - Camera niet op afstand bestuurbaar
Productreview:

Met deze videobabyfoon van Philips ben altijd verzekerd van heldere kwaliteit en een veilige privéverbinding. De Avent SCD620/26 6 heeft binnenshuis een bereik tot 50 meter en buitenshuis maar liefst 300 meter.

Het beeldscherm is 2.7 inch groot en geeft glashelder geluid en beeld. Zelfs ’s nachts kun je dankzij de infrarood nachtmodus je baby goed monitoren.

Dankzij de eco-modus kan de ouder-unit tot wel 10 uur mee zonder tussendoor opladen. Je kunt er voor kiezen om de eco-modus uit te zetten, maar dan zal je de ouder-unit eerder moeten opladen. Als de eco-modus aanstaat, zul je alleen geluid horen als er geluid uit de babykamer komt.

Deze babyfoon van Avent is makkelijk in gebruik en spreekt haast voor zich. Dit is zeker ook fijn voor de oppas of opa en oma. De Avent SCD620/26 beschikt onder andere over functies, ingebouwd nachtlampje, thermometer, slaapmuziekjes en een terugspreekfunctie.

De terugspreekfunctie is nogal luid, sommige kindjes kunnen hier van schrikken.

Luvion Easy Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Veilige en storingsvrije verbinding - Sterke prijs-kwaliteitsverhouding - Extra’s als temperatuur en terugspreekfunctie - Energiebesparend dankzij vox-modus
 • Niet uitbreidbaar met andere baby-units - Camera niet op afstand bestuurbaar - Geen geluidsindicatielampjes
Productreview:

De Luvion Easy is voor ouders die twijfelen of ze een camera nodig vinden of niet. De Luvion Easy heeft niet de meeste opties of het scherpste beeldkwaliteit. Maar voor deze prijs krijg je een goede babyfoon met de optie om je kindje te kunnen zien voor een sterke prijs-kwaliteitsverhouding.

Dankzij de digitale (DECT) verbinding ben je verzekerd van een 100% veilige en storingsvrije verbinding. De babyfoon is betrouwbaar en niet afhankelijk van een internetverbinding. Deze babyfoon is niet uitbreidbaar met meerdere camera’s voor meerdere slaapkamers.

De Luvion Easy is eenvoudig in gebruik, de knoppen spreken voor zich. Waardoor een oppas of opa en oma zonder veel uitleg gemakkelijk de babyfoon kunnen bedienen. Dankzij nachtzicht, kun je ook in een donkere slaapkamer tot 5 meter zien wat er gebeurt.

De camera is vrij simpel, maar doet zijn werk goed. Extra functies als de camera op afstand besturen, inzoomen of een filmpje maken heeft deze camera niet. Maar dat kun je voor deze prijs niet verwachten.

Dankzij vox of eco-modus gaat de batterij relatief lang mee. Als je vox inschakelt, wordt het beeldscherm pas geactiveerd als je kindje geluid maakt. De gevoeligheid hiervoor en het geluidsniveau is aanpasbaar.

Je ontvangt een waarschuwing als de babyfoon buiten bereik is of wanneer de batterij bijna leeg is. Op het beeldscherm kun je de temperatuur in de babykamer zien, ook heeft deze babyfoon een terugspreekfunctie. Sommige kindjes kun je dankzij deze functie al rustig maken, omdat je kunt zeggen dat je er aan komt. Andere kindjes vinden deze functie eng. Of je deze functie kunt gebruiken hangt dus van je kindje af.

In de doos vind je de baby-unit (camera), de ouder-unit, 2 adapters en een handleiding.

De babyfoon heeft een bereik van 250 meter in een open ruimte, in en rondom een huis zal het bereik ongeveer 50 meter zijn.

Deze babyfoon heeft geen geluidsindicatielampjes. Je moet de babyfoon dicht bij je houden als je in een ruimte bent waar veel geluid is. Bijvoorbeeld als de radio aanstaat of wanneer je aan het douchen bent.

dect babyfoon met bereik tot 1 km Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Veilige en storingsvrije verbinding - Bereik tot 1 km buitenshuis - Bereik tot 150 m binnenshuis - Extra’s als trillen, temperatuur, nachtlampje en terugspreekfunctie - Energiebesparend dankzij vox-modus
 • Opladen duurt vrij lang (ca 24 uur) - Prijzig voor een DECT-babyfoon zonder camera
Productreview:

De Alecto DBX-68 wordt ook wel een outdoor babyfoon genoemd. Dit komt omdat het een bereik tot 1 km heeft en geschikt is bij extreme temperaturen van -15°C tot 50°C. Dit is een ideale babyfoon voor ouders die graag reizen met hun kindje. Maar natuurlijk kun je de Alecto DBX-68 ook goed thuis gebruiken. Dankzij de DECT-verbinding ben je verzekerd van een veilige en storingsvrije verbinding. Binnenshuis heb je een bereik tot 150 meter.

De babyfoon kun je handig opladen op de meegeleverde oplaadstations. Een volledig opgeladen ouder-unit gaat, afhankelijk van gebruik en instellingen van de vox-modus, 12 tot 20 uur mee. De ouder-unit heeft een touchscreen en een handige broekclip. Dankzij de broekclip kun je de babyfoon altijd bij je dragen en je handen vrij hebben. De ouder-unit kun je laten trillen, zodat je ook in een ruimte met veel geluid voelt dat je kindje wakker is. Ook heeft de Alecto DBX-68 een indicatielampje, zodat je kunt zien wanneer je baby geluid maakt.

Dankzij de vox-functie zendt de baby-unit alleen naar de ouder-unit als er geluid is. Anders hoor je niks, wat ten goede van de batterij komt. Op de ouder-unit kun je de temperatuur in de babykamer zien, kun je een nachtlampje of slaapmuziekje starten en kun je met de terugspreekfunctie tegen je kindje praten. Als de babyfoon buiten bereik is krijg je een signaal. Deze babyfoon is uitbreidbaar tot en met 4 baby-units. Zo kun je met slechts één ouder-unit tot 4 ruimtes in de gaten houden.

In de doos vind je een ouder-unit, baby-unit, twee oplaadstations en een handleiding.

Het volledig opladen van de babyfoon duurt ongeveer 24 uur.

Alecto DVM-200 Bekijk prijzen
Plus- en minpunten
 • Groot beeldscherm - Uitbreidbaar tot 4 camera’s - Veilige en storingsvrije verbinding - Handige extra functies als temperatuur en slaapliedjes - Energiebesparend dankzij eco-modus
 • Geen toegang via een app - Batterij gaat maximaal 6 uur mee
Productreview:

Met de Alecto DVM-200 kun je via een groot scherm (4.3 inch) tot 4 kindjes tegelijkertijd monitoren. Dankzij de digitale DECT-verbinding ben je verzekerd van een veilige en storingsvrije verbinding. Binnenshuis heb je een bereik van ongeveer 50 meter en buitenshuis tot maar liefst 300 meter. Ruim genoeg om bijvoorbeeld even naar de buurvrouw te gaan als je kindje ligt te slapen.

Op het kleurenscherm kun je je kindje goed zien. Begint je kindje in bed te bewegen? Dan kun je jouw kindje volgen omdat de camera op afstand bestuurbaar is. Ook kun je met de camera inzoomen. Dankzij de nachtmodus kun je jouw kindje ook goed zien als de kamer donker is. Verder heeft babyfoon vijf ingebouwde slaapliedjes, een terugspreekfunctie en kun je de temperatuur in de babykamer zien. Als je baby geluid maakt, dan gaan de geluidsindicatielampjes branden. Zo weet je direct wanneer je kindje wakker is, ook als je in een kamer bent waar veel geluid is.

De vox-functie bespaart energie. De babyfoon zendt in deze modus alleen als er geluid uit de babykamer komt. De gevoeligheid hiervoor is instelbaar.

In de doos vind je de baby-unit (camera), de ouder-unit (scherm), adapters en een handleiding.

De batterij gaat vrij snel leeg. Hierdoor ben je soms wat minder mobiel dan je misschien zou willen.

Joel de Bruin
Door: Joel
Joel is verantwoordelijk voor de reviews uit de categorieën Elektronica en Hobby & Sport. Dagelijks testen en vergelijken zij producten om het voor jou makkelijker te maken. Joel is zelf een fanatieke hardloper.

Socials Joel:
LinkedIn - Instagram - Youtube - E-mail