Beste bluetooth speaker top 5 2020

Laatste ge-update in door Jasper

Gebruik je de beste bluetooth speaker voor thuis, dan kun je overal lekker naar muziek luisteren. In je woonkamer, slaapkamer of in je tuin. Dit type speaker is namelijk draadloos en gebruikt de bluetooth verbinding om muziek af te spelen. Je muziek wordt vanaf je tablet, smartphone of laptop rechtstreeks naar de speaker gestuurd. Je hoeft dus niet langer meer te struikelen over snoeren. Je moet er alleen wel op letten dat je de speaker binnen 10 meter van je apparaat zet, want anders werkt bluetooth bij de meeste speakers minder goed.

Hoe kies je een goede bluetooth speaker?

Een bluetooth speaker is dus super handig, zeker als je een feestje geeft! Misschien wil jij er ook wel eentje kopen? Het is logisch dat je dan op zoek gaat naar de beste bluetooth speaker, die goed past bij jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld de beste bluetooth speaker voor buiten in je tuin, of ga je juist voor de beste bluetooth speaker die waterdicht is, eentje met radio, zodat je naast het zwembad naar je favoriete muziek kunt luisteren? 

Geef je vaak presentaties, dan is de beste bluetooth speaker voor een grote ruimte misschien meer geschikt voor jou. Het is altijd goed om vooraf te bedenken waarvoor je de speaker wilt gebruiken, want er zijn ontelbaar veel modellen te koop. Misschien wil je wel gewoon de beste goedkope bluetooth speaker, zodat je lekker voordelig uit bent. Wat je ook zoekt, je bent bij ons aan het juiste adres. Met onze Koopgids en bluetooth speaker top 5 geven we je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te kunnen maken.

Zo herken je de beste portable speakers met bluetooth

Bluetooth speakers neem je overal mee naartoe. Dat is ook meteen het grote voordeel van deze speakers. Als je op zoek gaat naar de beste portable speakers met bluetooth, dan is de maat een van de belangrijkste dingen om op te letten. Kleine speakers zijn zo’n 10 cm lang, terwijl grote speakers wel 3x zo groot kunnen zijn. Als je echt gaat voor de beste bluetooth speaker, dan is het goed om vergelijkende tests te bekijken en reviews van anderen te lezen. Daarmee krijg je een goede indruk van de kwaliteit en eigenschappen van de speaker.

Gebruik onze bluetooth speakers test!

Wij hebben 5 bluetooth speakers voor je getest en hiermee een top 5 samengesteld. Deze kun je gebruiken als je snel een overzicht wilt hebben van goede bluetooth speakers. Per speaker kun je zo snel zien wat de belangrijkste eigenschappen zijn en of de speaker een beetje aansluit bij jouw wensen. Zie je een mooie speaker? Dan kun je deze meteen bestellen, zodat je snel en draadloos kunt gaan genieten van jouw favoriete muziek.

bluetooth speaker
# Product Accuduur Incl. radio Waterdicht Prijs v.a.
1 Soundcore Flare Black - Bluetooth Speaker
Als beste getest
21 uur € 74,98
2 JBL Charge 4 Zwart - Bluetooth Speaker
Beste bluetooth speaker met accu
20 uur € 110,00
3 JBL Boombox Zwart - Bluetooth Speaker
De beste bluetooth speaker voor een grote ruimte
24 uur € 259,00
4 Soundcast VG7 Special Edition
Beste bluetooth speaker die draagbaar is
15 uur € 1.099,00
5 JBL Flip 5 Zwart - Bluetooth Speaker
Beste bluetooth speaker met radio
12 uur € 83,95
Laatste prijs-update: vrijdag 22 januari 2021
Jasper van Campen
Door: Jasper
Jasper is samen met Joel verantwoordelijk voor de categorie Elektronica.

Socials: Jasper
LinkedIn - Facebook - E-mail