Beste hondenvoer top 10 2020

Laatste ge-update in door Vera

Voor je hond wil je natuurlijk alleen het beste, dus ook het beste hondenvoer. Een hond is namelijk zo’n belangrijk onderdeel van het gezin. Er zijn veel verschillende soorten hondenvoer waar je uit kunt kiezen. De eerste keuze begint al bij nat- of droogvoer, ook wel bekend als hondenbrokken. Op deze pagina vind je de top 10 met het beste hondenvoer van dit moment. 

Goed hondenvoer laat jouw hond stralen'

Kijkt jouw hond je met grote vragende ogen aan? Dan is het weer tijd voor een lekker bakje hondenvoer. Als je je hond goed voert, dan zie je dat direct terug. De vacht glanst, je hond heeft energie en zit over het algemeen lekker in zijn vel. Goed hondenvoer is dus heel belangrijk voor de gezondheid van je trouwe viervoeter. Dat betekent dus dat je op kwaliteit moet letten. Goedkoop hondenvoer bestellen lijkt op de korte termijn voordelig, maar vaak bevat dit voer stoffen die niet goed zijn voor je hond. 

Als je niet goed weet welk voer wel geschikt is, dan kun je gebruik maken van onze hondenvoer test. We hebben 10 hondenvoer merken voor je getest en een top 10 gemaakt. Het resultaat kun je lezen in onze productreviews hieronder. Zo hebben we o.a. het hondenvoer van Royal Canin, Pedigree en Cavom getest en gekeken naar de plus- en minpunten van het voer. Wil je nog meer weten voordat je een voer kiest? Neem dan zeker een kijkje in onze Koopgids. Hier vind je handige tips en we vertellen je waarop je moet letten als je op zoek bent naar het beste hondenvoer voor je hond

Hoe weet je of het hondenvoer geschikt is voor je hond?

Je hond communiceert op verschillende manieren met je. De meest bekende zijn natuurlijk kwispelen met zijn staart als hij blij is en blaffen als hij aandacht wil. Maar er zijn meer signalen die je hond geeft. Deze signalen helpen je met de zoektocht naar het juiste hondenvoer. Zo is jeuk, dit herken je aan veel en regelmatig krabben, een signaal dat je liever niet ziet. Maar vergeet ook niet dat, net als bij de mens, je veel afkunt lezen van de poep. Ziet de poep er regelmatig vreemd uit, dan zou je misschien eens moeten veranderen van hondenvoer. Meer informatie hierover lees je onderaan deze pagina, in onze hondenvoer koopgids.

Hondenvoer afgestemd op jouw hond

Hondenvoer is niet allemaal gelijk aan elkaar. Het is belangrijk dat je voor een hondenvoer kiest die bij jouw hond past. Zo hebben puppy’s veel meer eiwitten nodig om goed te kunnen groeien, terwijl honden op leeftijd baten bij minder. Net als dat grote honden veel meer voedingstoffen nodig hebben, dan kleine hondjes. De trend in hondenvoer is, net als bij ons eigen eten, is om weer terug te keren naar de natuur. Omdat de natuur al heel veel goede voeding van zich zelf biedt. Voor honden betekent dit ze vooral vlees, gevogelte en vis georiënteerd zullen eten met een klein deel groente en fruit. Granen, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen hebben ze niet nodig. 

Hondenvoer online bestellen

Makkelijker kan het niet, met slechts een paar klikken wordt vaak de volgende dag je grote, zware zak hondenvoer al bezorgd! Hondenvoer online bestellen bespaart je naast tijd, ook het dragen van een grote zware zak. Een bijkomend voordeel is dat hondenvoer online vaak goedkoper is dan wanneer je het in de winkel haalt. Fijn is dat je online ook kunt lezen wat andere gebruikers van het hondenvoer vinden. Misschien kom je wel overeenkomsten met jouw hond tegen, dit kan je helpen om een bepaalde hondenvoer juist wel of misschien wel juist niet uit te proberen. Lees dus vooral ook goed de klantenbeoordelingen door.

Beste Hondenvoer
# Product Leeftijd Gewicht hond Prijs v.a.
1 Cavom Compleet
Volwassen hond
1 - 8 jaar 1 - 90 kg € 44,75
2 Naturis Puppy SML
Puppy
0 - 6 maanden 1 - 30 kg € 43,95
3 Prins Procare Senior Support
Senior
Vanaf 8 jaar 2 - 80 kg € 53,95
4 Orijen Original 1 - 8 jaar 1 - 80 kg € 54,25
5 Acana Grasslands 1 - 8 jaar 1 - 90 kg € 26,90
6 Edgard & Cooper Verse Graslam 1 - 8 jaar 1 - 90 kg € 24,70
7 Royal Canin Medium Adult 1 - 7 jaar 11 - 25 kg € 25,34
8 Royal Canin Hypoallergenic 1 - 8 jaar 1 - 90 kg € 67,98
9 Pedigree Vital Protection Adult 1 - 8 jaar 1 - 90 kg € 0,00
10 Royal Canin Selection Croc 1 - 8 jaar 1 - 90 kg € 44,99
Laatste prijs-update: vrijdag 22 januari 2021
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
Vera den Grondel
Door: Vera
Vera werkt samen met haar team aan de reviews uit de categorieën Baby & Kind, Dieren, Keuken & Koken en Huishouden & Wonen. Dagelijks testen, vergelijken en reviewen ze producten om het voor jou makkelijker te maken.

Contact met Vera:
E-mail