Beste koffiezetapparaat top 5 2020

Geplaatst op door Vera

Je bent toe aan een nieuw koffiezetapparaat, maar een nieuw koffiezetapparaat uitzoeken is alleen niet zo makkelijk als dat je waarschijnlijk had gedacht, want wat een keuze! Als je gaat googlen kom je al snel een aantal termen tegen. Piston, volautomaat, slow coffee? Wat is het allemaal en wat zijn de verschillen? Wees gerust, wij gaan jou daar een handje mee helpen! Wij hebben beneden op deze pagina alle verschillende soorten koffiezetapparaten overzichtelijk op een rijtje gezet. Daarnaast begeleiden we je in onze Koopgids met specifieke informatie, tips en aandachtspunten. Zo vind jij het beste koffiezetapparaat dat bij jou past!

Is koffie gezond?

In Nederland wordt er veel koffie gedronken, gemiddeld zo’n 4 kopjes per dag. De Consumentenbond schrijft dat de Gezondheidsraad bewezen heeft dat het drinken van koffie gunstige effecten op je gezondheid heeft. Zo heb je bij 2 tot 4 kopjes koffie per dag 10% minder kans op coronaire hartziekten en beroertes. Bij 5 koppen koffie per dag heb je zelfs 30% minder kans op diabetes type 2.

Meer dan 5 koppen koffie per dag zou schadelijk zijn voor de gezondheid. Bovendien is koffie af te raden voor minderjarigen en zwangere of vrouwen die borstvoeding geven.

Drink koffie dus verantwoord en met mate; je zou er dan zelfs langer door kunnen leven. Nu nog het perfecte koffiezetapparaat aanschaffen en daar gaan wij jou mee helpen.

Het koffiezetapparaat: best getest en beste koop

Omdat de keuze uit verschillende koffiezetapparaten zo ruim is, vind je op deze pagina van elk type koffiezetapparaat de beste koop het koffiezetapparaat dat het best getest is. 

Heb je wel een idee, maar weet je niet precies wat de verschillen tussen de koffiezetapparaten zijn? Lees dan eerst even de uitleg over de verschillende koffiezetapparaten goed door. Het kopen van een koffiezetapparaat wordt een stuk makkelijker als je weet wat voor soort koffiedrinker jij bent. In ons koffiezetapparaat Koopgids kom je te weten wat voor soort koffiedrinker jij bent.

Wat is het verschil tussen best getest en beste koop?

De best geteste koffiezetapparaten zijn koffiezetapparaten van de beste kwaliteit, ongeacht het prijskaartje dat hieraan hangt. De beste koop koffiezetapparaten maken lekkere koffie met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. 

Top 5 beste koffiezetapparaten

# Product Prijs v.a.
1 Melitta Barista T Smart F830-102
Best getest volautomaat
€ 839,00
2 Solis 115 Grind & Infuse Pro
Best getest pistonmachine
€ 599,00
3 Siemens AromaSensePlus TC86505
Best getest filter koffiezetapparaat
€ 133,00
4 Krups Nespresso Expert & Milk XN6018
Best getest Nespresso
€ 154,50
5 Philips Senseo Latte Duo HD6570/60
Best getest Senseo
€ 217,86
Laatste prijs-update: vrijdag 15 januari 2021
Vera den Grondel
Door: Vera
Vera werkt samen met haar team aan de reviews uit de categorieën Baby & Kind, Dieren, Keuken & Koken en Huishouden & Wonen. Dagelijks testen, vergelijken en reviewen ze producten om het voor jou makkelijker te maken.

Contact met Vera:
E-mail