Beste soundbar top 5 2020

Laatste ge-update in door Jasper

Niet tevreden met het geluid wat uit je tv komt? Zet er dan een soundbar bij! Met een soundbar kun je de geluidskwaliteit van je televisie enorm verbeteren. De beste soundbar is niet goedkoop, maar je hoeft niet altijd de hoofdprijs te betalen. Zeker niet als je kiest voor de beste soundbar met de juiste prijs-kwaliteitverhouding. 

Maar hoe vind je die? Simpel, door onze Koopgids te lezen en onze top 5 van soundbars te bekijken. Hierin staan de beste soundbars voor je tv op een rij en je kunt ze meteen bestellen.

Hoe gebruik je een soundbar?

Met een soundbar verbeter je op een makkelijke manier het geluid van je televisie. Als je televisie een HDMI- of optische aansluiting heeft, dan kun je een soundbar gebruiken. Dus check dat altijd even vooraf. Je sluit de soundbar met een kabel aan op je televisie en installeert het apparaat met een app of installatieprogramma. Daarna kun je snel gaan genieten van prachtig geluid in bioscoopkwaliteit.

Hoe kies je de beste soundbar?

De beste soundbar voor jou is misschien een andere dan voor je buurman. Wil je een mooi, vol geluid? Kies dan voor de beste soundbar met ingebouwde subwoofer. De lage tonen hoor je dan veel beter dan zonder subwoofer. Bedenk ook of de beste soundbar een Bluetooth verbinding moet hebben voor koppeling aan Bluetooth speakers. Met deze speakers maak je in een handomdraai de beste soundbar voor multiroom gebruik waarbij je in alle kamers naar muziek kunt luisteren. Op onze elektronica pagina kun je trouwens terecht voor de beste speakers en televisies.

De allerbelangrijkste eigenschap van een soundbar is natuurlijk de geluidskwaliteit. Hier heb je verschillende mogelijkheden, zoals stereo, surround, HiFi, met of zonder Dolby Atmos en Acoustic Beam die het geluid je hele kamer rond laten gaan. Niet alle soundbars zijn standaard draadloos, dus dat is ook even iets om op te letten. Heb je al een idee wat je wilt, of nog niet? Doe in ieder geval wat inspiratie op met onze Soundbar top 5!

soundbar
Inhoudsopgave
# Product Subwoofer Wifi Surround Prijs v.a.
1 Sonos Beam 5.0 + One (2x)
Het beste soundbar systeem
€ 872,00
2 Samsung HW-Q70T soundbar
De beste soundbar met subwoofer
€ 439,95
3 Samsung HW-Q90R - Soundbar
Beste soundbar qua geluid
€ 1.349,00
4 Sonos PLAYBASE - Soundbar
De beste soundbar voor multiroom geluid
€ 649,00
5 Bose Solo 5 - Soundbar
De beste soundbar met Bluetooth
€ 185,99
Laatste prijs-update: donderdag 4 maart 2021
Jasper van Campen
Door: Jasper
Jasper is samen met Joel verantwoordelijk voor de categorie Elektronica.

Socials: Jasper
LinkedIn - Facebook - E-mail